HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

Szolgálati közlemény: 7 helyett 5 KÖSZ-blog

2009.03.14. 02:44 karosultak

Leépítettem az "ősblogot" (nolblog), a freeblogos "karosultak" account-ot, a blogzona.hu, a buzz.hu és a blogter.hu ingatlanalapos blogokat.

7 helyett maradt 2 nyilvános blog. Aki ennél többet akar, az regisztráljon itt, ha nem károsult, ha pedig az, akkor haladjon végig ezen az 5 lépésen, hogy megfelelő tájékozódás után csatlakozzon a KÖSZ-höz, amely 2009 március 7-től egyesületi formában működik.

Maradt ez, mindennapos használatra, és maradt a nagy látógatottságú hirszerzős blog, amely nyilván azért örvend 650+ napi egyedi látogatónak, mert a hirszerző kitette a cimlapra, mint "kiemelt blogot". Oda a legjobbakat és legfontosabbakat teszem, ez a blog inkább Munkanapló.

90%-ban online szervezés, minden hónap első szombatján találkozunk Budapesten (10-13 óráig), hogy megbeszéljük legfontosabb dolgainkat és hogy - aki akarja - videóra mondhassa a tapasztalatait.

Természetesen ki-ki gyűjthet maga is tapasztalatokat a környezetében, ha segiteni akar. A tapasztalatok azért fontosak, mert ezekkel tudjuk dokumentálni, hogy milyenek a valóságban a "tájékoztatás" és általában az ügyfélszolgálat körülményei.

Károsultak oldala.

Támogatók oldala.

Videós tapasztalatok.

Válságrádió.

A KÖSZ honlapja.

Éjen és virágozzék a profiltisztítás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr691001164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása