HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

Hozzászólás a PSZÁF propaganda cikkeihez

2009.04.08. 04:44 karosultak

Már több mint 1000 tagja van a károsultakat tömörítő szövetségnek (KÖSZ), amely több ponton is vitatja a felügyelet felfüggesztő intézkedését és a tőkepiaci törvény módositását. Utóbbit az Alkotmánybiróságon támadta meg a szövetség.
A felügyelet továbbá a mai napig nem válaszolt arra a kérdésre, mi oka volt annak, hogy az összes ingatlanalap forgalmazását felfüggesztették, holott csak kettőnek volt likviditási problémája.
Lásd: kistarcsai eset, amellyel kapcsolatban a gazdasági rendőrség nyomoz az érdekvédelmi szövetség feljelentése alapján.
Ha károsult vagy jeletkezz, ha ismersz bentragadt befektetőt, értesitsd erről az oldalról, mert szervezzük a közös pertársaságot:
http://help.try.hu
BANKI KÁROSULTAK ÖNVÉDELMI SZÖVETSÉGE

Szólj hozzá!

Címkék: hozzászólás pszáf ingatlanalapok

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr351053094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása