HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

A Nép hangja 4.

2009.03.30. 10:21 karosultak

1.

A macska rúgja meg, hogy mi kisebbségben vagyunk a devizahitelesekhez képest!!! És az nem számít, hogy mi totál vétlenek vagyunk?
Büntetőjogilag nem vétkeztek a devizahitelesek sem, csak illett volna tudniuk, hogy devizahitelt csak annak érdemes fölvennie, akinek abban a valutában van folyamatos bevétele! Hiszen úgy mozgott már a forint, mint egy földrengésjelző! Persze a bankok őket is figyelmeztethették volna, dehát ez nekik nem szokásuk!
Szóval csak az   igazságtalanság bosszant benne, mi igazán nem gondolhattuk, hogy létező (???), bérletbe adott, stb. ingatlanjait a bank viri-a-varázslat, hipp és hopp, leértékelteti, mer' az neki jól jön!

2.

Ha a Raiffeisen komolyan meg akarta volna tartani ingatlanalapos áldozatai jó részét a zártvégű alapban, tehetett volna komolyabb ajánlatot:
a/ a bent maradóknak tőkegaranciát és évi 9-10%-os garantált hozamot (az alapot olcsón megvásárló későbbi ügyfeleknek tisztességeset, de ennél alacsonyabbat)
b/ a kényszerbefagyasztás idejére nincs alapkezelési költség, ellenben jár a jegybanki alapkamat + 2%
c/ kamatmentes v. nagyon alacsony kamatozású lombardhitel azoknak, akik szerencsétlenségükre nem tudták nélkülözni a banknál elhelyezett pénzüket ez alatt a meglehetősen hosszú időszak alatt (amely még mindíg nem ért véget...).

3.

Ma elkezdtem a banklassító sztrájkot! Felhívtam a rafi direktnetét, kértem egy igazolást arról, hogy mikor váltottam vissza a befektetési jegyeimet (szokásomhoz híven nem találom...). Sok huzavona utána és 5 ügyintézővel való beszélgetést követően azt mondta az ügyintéző, hogy erre a tényre vonatkozóan nem adnak ki igazolást, és a visszaváltási megbízás másolatát sem tudják kiadni, mert a letétkezelőnek az a jogi álláspontja, hogy mivel erre nincs formanyomtatvány, nem is adhatnak ki ilyet. Megkérdeztem a csávót, hogy tényleg egy PSZÁF eljárást akar-e bevállalni, mert szerintem ez az eljárás nem felel meg az őket terhelő együttműködési kötelezettségnek, különösen azután nem, hogy már úgy tájékoztaott egy kollégája, hogy az igazolás vagy másolat kiadásának semmi akadálya.
Azt mondta erre a csávó, hogy ez benne van az ÁSZF-ben, hogy ilyet nem adnak ki Majd kiderült, hogy mégis, de telefonon ilyen kérést nem lehet benyújtani, csak személyesen. Sok egyebet követően arra jutottunk, hogy megkeresi azt a pontot az ÁSZFben, amely erre az esetre vonatkozik. Most erre várok éppen, csak ez az ügyintézés 45 perce tart, alatta dolgozom:)
Szóval a lassító sztrájk hatékony lehet!!! Most éppen egy ügyintéző egy dokumentum másolata miatt olvasgat 57 oldalt:)

4.


Hűtlen kezelés történt from Jozsef Telkes on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: beszamolo kösz ingatlanalapok nep hangja

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr611034696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása