HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

A Nép hangja 6.: Ez lopás, intézményesített útonállás!

2009.04.01. 17:29 karosultak

1.

Ma kaptam meg a Raiffeisen ingatlanalapjából származó pénzemet, 20% veszteséggel. Nyugdíjas, vagyok (természetesen nem kisnyugdíjas), ez volt a mindennapi költségekre, nyugdíjkiegészítésre tartalékolt pénzem. Teljesen ki vagyok borulva, jobban, mint a részvényeken elszenvedett sokkal nagyobb arányú veszteségeimen.
 
A részvényekbe ugyanis úgy fektettem be pénzt, hogy tudtam, rizikót vállalok. De egy befektetési jegynél ez nem így van. Éveken keresztül 8-9%-ot hozott. Most évi 2,5%-ért volt bent a pénzem.
 
Azaz: szeretnék csatlakozni a KÖSZ-höz.
 
2.
 
Ma kaszált meg a BB.
Ugyan előzetesen 23.-ára járt volna le az önkényes "90" zárolt nap, Decsak ma lehetett hozzáférni!
Szükségemn lett volna nagyon a pénzre, mert erre a zárolt időszakra felvett 1 millát vissza kellett adnom!
Gondoltam, annyi körül lesz!
Láss csodát:
A tavaly évvégi 900 + 60 E FT hozadékkal állt portfólióból képesek voltak 800-párezret csinálni...(
Derék.
Egy zárt, tehát semnkinek sem hozzáférhető alapot sikerül tveszteségbe vinni.!
Hogy a jó büdös kurva anyjukat, a bankosoknak, a hontalan atyáknak,a kormánynak és egyéb tolvajoknak!
Kötelet ezeknek, nem hatalmat!!!
 
3.
 
26 éves építőmérnök vagyok. A K&H Banknál 2007.februárjában vásároltam ingatlanpiaci részvényeket. A hölgy a bankfiókban készségesen mutogatta nekem a remek hozamokat. Az évi kb. 20%-os hozam persze kecsegtető volt. Meg is kötöttük a szerződőst, és láss csodát, két napon belül zuhanni kezdtek a részvényárfolyamok. Természetesen nyugtatgattak, hogy ezeket nem szabad naponta nézegetni, de a helyzet egyre aggasztóbb lett. Jelenleg ott tartok, hogy a spórolt pénzem nemhogy hozott volna a konyhára, hanem a 35-40%-át kapnám most csak vissza. 
Már nem hozamot szeretnék, csak a befektetett pénzemet visszakapni. 
Lehetséges ez egyáltalán?????
 
4.
 
61-66 éves kisnyugdíjasok vagyunk .40 éves takarékoskodásun pénzét fektettük ingatlan alapokba , hogy idős korunkra ne kelljen gyerekeinkre szorulni. Borzasztó hogy tétlenül kell néznünk ahogy elfolyik a pénzünk! Mindez azért,mert nem tájékoztattak megfelelően ,s mert nem nyúlhattunk idejében a pénzünkhöz!
 
5.
 
Egy hónapokig hozzáférhetelen pénznek (amit a kifizetés előtti pár hét folyamán még úgy adtak elő, hogy megvan, csekély hozammal) ukk-mukk-fukk eltűnik a 20 %-ka! Ez lopás, méghozzá intézményesített útonállás típusú!

Az ingatlanokban ha nincs meg a pénz, akkor azokat bűnös módon rosszul, netán ráadásul szándékosan alacsonyra értékelték fel (vagy-gondolom nem véletlen-) le!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr891040144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása