HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

A hét témája: Seres Mária "civil mozgalma"

2009.05.01. 20:47 karosultak

További videók

Kérdésem: Mi köze Seres Máriának a KÖSZ-höz és hogyan visz közelebb a Seres Máriával történő együttműködés - videoblogos dokumentáció - a közvetlen célhoz: az ingatlanalapok károsultjainak megkövetéséhez és káruk megtéritéséhez?

Szerda éjfélig jöhetnek a kérdések, amelyeket tőlem akartok tudni, de jöhetnek a kérdések, ha vannak, Seres Máriához is, mert ezeket adandó alkalommal akkor felteszem neki.

Mondjuk az igazi az lenne, ha el tudna jönni "nyilvános tapasztalatcserére" a május 9-i találkozóra, és akkor élőben kérdezhetnénk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr981097796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása