HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

Második levelem Gyurcsány Ferencnek

2008.12.03. 02:48 karosultak

Természetesen ezt a levelet is elküldtem Orbán Viktornak, mint az előzőt - itt tippelhetsz, vajon válaszolnak-e.

Tisztelt Miniszterelnök úr!


Az imént emailen is elküldtem az ingatlanalapok károsultjaira vonatkozó kérdésem/kérésem, hogy biztos legyek abban, hogy eljut Önhöz és választ is kapok (valakitől).

Drukkolok, hogy (viszonylag) jobban vizsgázzon a Miniszterelnök úr apparátusa, ugyanis a "másik oldal" - eddig legalábbis - még rosszabbul teljesít ebből a szempontból, mint az MSZP. (Az összes pártnak, képviselőnek irtam, aki a neten elérhető volt. Semmi válasz, de még egy automata "köszönöm, megkaptuk, térelmét kérjük" sem.)

Azok számára, akiknek új az "ingatlanalapok ügye": ez a fő kérdés: Jogos-e és igazságos-e, hogy ha megyünk a bankba, hogy kárjük a pénzünket, akkor nem kapjuk meg, mint eddig, viszont szivesen adnak a bankok piaci kamatra kölcsönt, a kommunikáció szerint "segitségül". Vagyis fizessünk kamatot a saját pénzünk után:

http://href.hu/x/7k2w

Mivel mindent dokumentálok, méghozzá nyilvánosan, ez amolyan "secret shopping" lesz a kormányzati apparátus, a média, a pártok működésére vonatkozóan. A nagy számok miatt (100.000 érintett ember összesen 433 milliárd "beragadt" forintja) mellett ezt a módszert találtam ki arra, hogy a magam szerény eszközeivel hozzájáruljak a "reformok" sikeréhez.

Csak egy adalék: mit saccol a Miniszterelnk úr, hány nap múlva fogok választ kapni a legelső PSZÁF-hez irt levelemre? Itt lehet szavazni, azt hiszem az eddigi eredmények is igen tanulságosak abból a szempontból, hogy mit gondolnak az emberek:
http://poll-r.hu/poll/1008219

Tartok tőle, hogy mélyebben vagyunk kommunikációs kultúra terén is, mint azt az előttünk álló iszonyatos nagy feladatok vagy a baj nagysága indokolná. Ahhoz, hogy ezen változtassunk, először tükörbe kell nézni, nekem is, Miniszterelnök úrnak is, mindenkinek. S lehet hogy meg kell ijedni, mielőtt felébredünk végre!

Minden levelet, választ, igy ezt az írást is (mint az előző hozzászólást) felteszem az oldalunkra, itt érhető el:
http://www.erdekvedelem.nolblog.hu

Bizom benne, hogy jól vizsgáznak a címzettek és legalább szóba fognak állni velünk ÉRINTETTEKKEL végre úgy, ahogy ezt a hatékony kommunikáció szabályai megkívánják.

Üdvözlettel és sok sikert kívánva
a Károsultak egyike.
(Az anonimitás magyarázata itt: http://href.hu/x/7k6l )

Itt tudsz szavazni, vajon válaszol-e GYF és/vagy OV a levelemre!

Szólj hozzá!

Címkék: orbán gyurcsány ferenc viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr33800899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása