HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

Összevonom az erőimet... (Szolg.közl.)

2009.01.14. 16:59 karosultak

Napló jellegű bejegyzés. A hatékonyság növelése érdekében több projectet és tevékenységet, ennélfogva pár blogot is összevonok.

Az alap blog, amelyet érdemes követni annak, aki szeretné megérteniu, hogy mit miért pont ugy csinálok az ingatlanalapok ügyében, ahogy csinálok, az ez:

http://muknanaplo.blog.hu

Elég könynen megjegyezhető cime van, nem? :)

Aztán alakul itt a NetSzemle 2.0 is, amelyben a KÖSZ! kiemelt mellékletként szerepel majd, kicsit később, fokozatosan, mert "anonim életemet" csak vasárnap szüntettem meg, és kell egy kis idő amig leirom, és főként amig mindenki átltája majd aze gész rendszert.

Szal a munkanapló mellett/után azt javaslom, hogy figyeld a NetSzemlét, és természetesen a KÖSZ blogját, amelynek "könnyű cime":

http://erdekvedelem.noblog.hu

Valamelyik blogot, vagy ezt, vagy a fentit meg kell szüntetnem, ez a 2 jutott a döntőben kb. 10 blogmotor 2 hónapos tesztelése után az eredmény az, hogy még mindig nincsn az izlésemnek 100%-osan megfelelő blogmotot, de a blog.hu még viszonylag a legjobb.

A második helyezett és sok szempontból (kényelmes kezelés) az első nálam a Freeblog.hu-család (buzz.hu, blikk blogzónája, stb.), és ezek közül is a buzz.hu, de csak azért mert szeretem az alap szkinjét.

További részletek egyelőre a munkanaplóban elsznek, az az alap, és aból jönneki ki aproject blogok, amelyeket, és a velük kapcsolatban lévő embereket, energiákat most a FaceBook profillaj szeretném összekötni.

Mert hogy kb. 10 webkettes szolgáltatás tesztelése is várható, az alap a FaceBook, amelyet nagyon szeretek, szemben az iwiw-vel, ahol azt latolgatom már hetek óta, hogy mesgzüntetem a profilomat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr70877704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása