HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

Fordítva, ez a blog marad és a Nolblogot hanyagolom

2009.01.17. 14:34 karosultak

A történteket leirtam a másik blogon, itt nem ismétlem meg. A lényeg, hogy túl sokat posztoltam és voltak páran, akinek ez szúrta a szemét.

Legyen ez az új blog, illetve semmit sem kell elkezdeni, csak folytatni azt, amit a Nolblogon elkezdtem.

Szóval a régi blog erre van, ha itt követni akaros az eseményeket, akkor iratkozz fel RSS-re, vagy ha már úg érzed, hogy tenni is akarsz valamit, akkor gyere erre! (A mozgalom arra az elvre épül, hogy legyünk sokan, akik naponta min 30 perc időt szánnak arra, hogy amiben tudjanak, segitsenek.)

Ha ingatlanalapok befektetője vagy, akkor itt tudsz csatlakozni a szerveződő pertársasághoz.

Ez a blog is csatlakozik a NetSzemléhez, annak is banki érdekvédelem témájához. Az oldal mindenkinek szól, aki fontosnak tartja, hogy a bankok - és a vele szövetéges állami intézmények, mint pl. a pszáf - nem mindig az ügyfelek érdekeit érzékenyen figyelembe véve járnak el, és hogy van értelme közösen gondolkodni egy olyan, az interneten szerveződő "időbank" létrehozásába, amelyben alap mozgalomként arra törekednénk, hogy sokan, de keveset tegyenek minden nap a közösen megfogalmazott célok érdekében.

A mozgalom központ főoldala marad, ez az, amit ajánlani is érdemes:

http://help.try.hu - Akarsz segiteni?

Ez a blog - a régi helyett - mostantól automatikusan frissül a NetSzemle / KÖSZ! oldalán is. Ez a blog kifejezetten az ingatlanalapok nefektetőinek szól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr74883537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása