HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

Levél a PSZÁF-nak: Mikor kapunk választ a javaslatainkra?

2009.03.20. 20:05 karosultak

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete részére
BUDAPEST

Tisztelt Binder István úr!

Ezennel bejelentkeznék mint a Banki Károsultak Önvédelmi Szövetsége megválasztott elnöke.

Kérem szíveskedjék információkat küldeni arról, hogy miképpen lehet a civil kapcsalatokat felvenni és bekapcsolódni a civil szervezetekkel nyilván mér régebb óta folyó együttműködésekbe.

Egyben szeretném ismételten megerősíteni, hogy bármikor készen állunk arra, hogy - elektronikusan vagy személyesen - feltehessük a kérdéseinket közvetlenül Farkas István úrnak is.

A legfontosabb kérdésünk most, hogy mikor várható, hogy Farkas István úrtól választ kapunk a "6 pontos javaslatunkra", amelyet a Parlamentben elővezettünk?

Végül érdeklődve várom a választ arra a kérdésre is, amit az újságirók a kistarcsai/macrogamma ügyben elfelejtettek feltenni Önnek, reagálva arra a nyilatkozatára, mely szerint "a feljelentőnek bíróság előtt kell bizonyítania az állításait". A kérdésem így szól: konkrétan milyen okból jelentenek fel és konkrétan milyen állításaimmal kapcsolatban?

A korábban folytatott gyakorlatnak megfelelően a KÖSZ blogján ezúttal is nyilvánosságra hozom a kérdéseimet és természetesen a válaszokat is, amint azok megérkeznek hozzám.

A további sikeres együttműködés reményében üdvözli:
Dr Telkes József
A Banki Károsultak Önvédelmi Szövetségének
elnöke
Telefon: 457-0903
Titkárság: (30) 207-3333

Szólj hozzá!

Címkék: kösz pszáf farkas istván

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr911014957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása