HTML

erdekvedelem

Célunk a bankok ügyfeleinek érdekvédelme, a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdések felvetése, valamint a közvélemény tájékoztatása.

Friss topikok

A felelősség a felelőtlen pénzügyi szakembereket terheli, nem pedig a befektetőket

2008.11.26. 19:09 karosultak

"A PSZÁF a felfüggesztésről szóló indoklásával az a legnagyobb gond, hogy tulajdonképpen nem a befektetők szorultak tájékoztatásra. Éppenhogy a banki és pénzügyi nagyokosok nem voltak tisztában ennek a befektetési formának a veszélyeivel. Tekintettel arra, hogy szinte minden befektetési alap valamely bankhoz kapcsolódik (amely bankok ugye rekordprifttal számolnak idén), és éppenhogy ezek a bankok csábították el lényegében az akciós betéteikkel a befektetőket, szerintem teljesen világos, hogy éppen számukra kellett volna elmagyarázni a nyílt végű ingatlanbefektetés sajátosságait. Magyarán az előidézett helyzetért a felelősség a felelőtlen pénzügyi szakembereket terheli, nem pedig a "pánikoló", tudatlan, tájékozatlan befektetőket."

Neferkheperure véleménye az Origó fórumán

.

Szólj hozzá!

Címkék: bank befektetés pszáf ingatlanalapok

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanalapok-100naprabefagyasztva.blog.hu/api/trackback/id/tr47790068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása